Kakovostni električni grelci za bojler

V podjetju Elektromehanika Hožič nudimo najrazličnejše grelce za bojler.

Vam je odpovedal grelec za bojler? Brez skrbi, pri nas vam lahko zelo hitro in kakovostno izdelamo novega, in to popolnoma po vaši meri!

 

Kakovostni električni grelci za bojler

Vam je odpovedal grelec za bojler? Brez skrbi, pri nas vam lahko zelo hitro in kakovostno izdelamo novega, in to popolnoma po vaši meri!

Grelci za bojler, ki niso v neposrednem stiku z vodo, spadajo med cevne grelce, ki med električnimi grelnimi telesi veljajo za najbolj vsestranske in odlično prevajajo toploto. Navadno se izdelujejo iz nerjavečih cevi, na voljo pa so tudi izvedenke iz inkoloja, ki so primerne predvsem za višje temperaturne obremenitve. Grelci za bojler, ki so v stiku z vodo, se imenujejo potopni grelci. Te izdelujemo iz prochrom in medeninastih cevi s premerom med 6 in 60 milimetrov. Vanje vstavimo grelne vijačnice iz uporovne žice, ki je močno legirana. Največja moč je 15 W/cm2.

Električni grelci za bojler so na voljo v najrazličnejših izvedenkah, pri čemer dolžino priključka in moč lahko izberete sami. Grelec lahko izdelamo po vašem načrtu ali pa napravo glede na vaše želje načrtujemo mi.

Naročite električni grelec za bojler

Naročite električni grelec za bojler Izdelava električnega greleca za bojler Električni grelec za bojler po meri

Naročilo grelca za bojler pri Elektromehaniki Hožič je povsem preprosto, saj ga lahko opravite kar po spletu. Pazite le, da v naročilu zajamete tako želeno moč električnega grelca kot tudi dimenzije in dodatne želje ali zahteve:

  • napetost;
  • moč;
  • premer;
  • dolžino grelca;
  • podatke o navoju vijaka (v primeru dvostranskega priključka – žični ali vijačni navoj);
  • podatke o prirobnici
Za več informacij stopite v stik z nami!

Če potrebujete pri naročanju pomoč ali ne poznate vseh podatkov, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.