Električni grelci
Hožič

Cevni grelec
Edinstveno, električno infrardeče gretje.


Toplote veter ne odnese kot pri ostalih načinih ogrevanja. Proizvajamo potopne, zračne in oljne grelce. Prednost teh grelcev je, da se lahko krivijo v razne oblike. Izdelujemo grelce z zunanjim premerom 8,5 mm in 6,5 mm. Vse grelce izdelujemo po naročilu ali načrtu. Lahko si ogledate nekaj primerov na slikah.


Oglejte si več

Patron grelec
Uporaba v industrijskih procesih, kjer ni potrebe po visokih temperaturah.


Medeninasta ali prochrom cev s premerom od 10 do 25 mm in dolžino od 50 do 2000 mm obdaja in ščiti grelno vijačnico, ki je narejena iz močno legirane uporovne žice, odporne proti visoki temperaturi. Grelna vijačnica leži v utorih steatitne keramike in je obdana s kremenčevim peskom.


Oglejte si več

Potopni grelci
Uporaba za radiatorje, bojlerje, kotle in segrevanje tekočin.


Medeninasta ali prochrom cev s premerom od 10 do 60 mm obdaja in ščiti grelno vijačnico, ki je narejena iz močno legirane uporovne žice, odporne proti visoki temperaturi. Grelna vijačnica leži v utorih steatitne keramike in je obdana s kremenčevim peskom. Na enem koncu je zavarjena prirobnica z navojem (1/2, 3/4, 5/4, 6/4 cole) do premera 35 mm ali pa je zaščiteno s plastičnim ohišjem. Dolžina priključka po naročilu, največja dovoljena moč pa je 15 W/cm2.


Oglejte si več

Električni grelci po meri naročnika 

Grelna telesa, ki za svoje delovanje potrebujejo elektriko, preprosto imenujemo električni grelci. Gre za naprave, ki jih redko vidimo, še redkeje pa se o njih pogovarjajo. A kljub temu igrajo nadvse pomembno vlogo v našem vsakdanu, saj so ključni sestavni deli mnogih naprav, ki se uporabljajo v industrijskih procesih, obenem pa jih najdemo v številnih gospodinjskih aparatih, brez katerih si mnogi od nas ne morejo predstavljati vsakodnevnih opravil. Nahajajo se namreč v kotlih, radiatorjih, boljerjih, grelnikih vode, fritezah, kavnih avtomatih, o njihovi uporabnosti pa bodo znali poročati tako znanstveniki kot tudi vinogradniki ali čebelarji.

Edinstvena prednost naše ponudbe so grelci po naročilu, izdelani v skladu z željami in potrebami naročnika, ki lahko za nas pripravi tudi svoj načrt. To je posebej odlična opcija za naročnike, ki potrebujejo grelce nestandardnih dimenzij ali izvenserijske rešitve. S svojimi izkušnjami in znanjem se namreč lahko v polnosti prilagodimo strankinim željam in upoštevamo njihove specifične zahteve, obenem pa poskrbimo za kakovosten in vzdržljiv končni izdelek, ki presega pričakovanja.

Električni grelci se sicer delijo na več podskupin, ki se razlikujejo po obliki, načinu izdelave in seveda namembnosti. Naša ponudba grelcev po meri obsega veliko večino splošno dobavljivih tipov, obenem pa na željo strank lahko izdelamo tudi marsikateri kos dodatne opreme ali specifične nadomestne dele. Do posameznega tipa grelca lahko dostopate prek izbirnika v meniju, lahko pa si ogledate tudi celotno ponudbo naenkrat.

Na podstraneh posameznih električnih grelcev boste našli najpomembnejše podatke o njihovi izdelavi, priporočenih področjih uporabe ter seveda o tem, katere podatke potrebujete ob naročilu oz. načrtovanju grelca po meri. Za oddajo povpraševanja namreč zadostuje že, da izpolnite naš preprost kontaktni obrazec, v katerega vnesete potrebne informacije in tako na popolnoma preprost način stopite v stik z nami. Za izdelavo grelcev po naročilu in standardnih grelnih teles ter pripadajoče opreme uporabljamo sodobno opremo, skozi desetletja nabiranja izkušenj preizkušene procese pa združujemo z naprednimi znanji in iznajdljivostjo. Našo kakovost ter zavezanost zadovoljstvu strank dokazuje tudi najvišja bonitetna ocena AA+.

Zakaj izbrati nas?

 
 • Vrhunska kvaliteta storitev in najboljši materiali
 • zanesljivost in hitra odzivnost
 • natančnost
 • odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • maksimalno posvečanje strankam
 • držanje zastavljenih rokov
 • dolgoletne izkušnje
 • zadovoljstvo strank
 • odlične reference večjih in manjših podjetij
 • Že 40 let tradicije
 • A boniteta odličnosti
 • hitro in zanesljivo
 • CE Certifikat

Oglejte si še ostale naše izdelke


Več