Več o našem
podjetju

Časovnica podjetja


 • 1978Ustanovitev podjetja

  V majhnem najemniškem prostoru oče ustanovi podjetje Elektromehanika Hožič. Pri popravilih gospodinjskih električnih aparatov je namreč opazil vrzel v ponudbi grelcev na takratnem tržišču in tako začel pisati zgodovino podjetja z v veliki meri ročno narejenimi grelci.
 • 1984Selitev

  Tega leta je oče svojo dejavnost preselil na današnjo lokacijo, kjer je zaradi povpraševanja najel večje prostore v pritličju hiše.
 • 1990Prevzem podjetja

  Vodstvo podjetja je prevzel starejši sin. Po petih letih poslovanja je leta 1995 odkupil celotno hišo. V pritličju je tako nastala prava delavnica, kjer še danes izdelujemo grelce z modernimi stroji.
 • 2000 - danesNova podoba

  Začne se oblikovati današnja podoba podjetja. S kvaliteto in uspešnim poslovanjem smo prav tako pridobili bonitetno oceno A.

 • 2019Bonitetna ocena 2019

  Za leto 2019 Elektromehanika Hožič prejme bonitetno oceno AA+. Ta potrjuje, da izpolnjujemo najvišje kriterije kakovosti za leto 2019 in se uvrščamo v sam vrh bonitetne izvrstnosti.

  Boniteta odlicnosti
Naprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcev
Naprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcev
Naprava za izdelovanje grelcevFotografija naprave za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcev

Objave v medijih

 

POVEZUJEMO.SI

Podjetje Elektromehanika Hožič je ustanovil oče leta 1978 v majhnem najemniškem prostoru. Pri popravilih gospodinjskih električnih aparatov je opazil pomanjkanje grelcev na takratnem tržišču in začel pisati zgodovino podjetja z v veliki meri ročno narejenimi grelci. Leta 1984 je svojo dejavnost preselil na današnjo lokacijo, kjer je zaradi povpraševanja najel večje prostore v pritličju hiše.

Leta 1990 je vodstvo podjetja prevzel njegov starejši sin. Po petih letih poslovanja je leta 1995 odkupil celotno hišo. V pritličju je nastala prava delavnica, kjer še danes izdelujemo grelce z modernimi stroji. Današnjo podobo je sedež firme dobil leta 2000. Z kvaliteto in uspešnim poslovanjem pa smo pridobili tudi bonitetno oceno AAA. Podjetje se lahko poleg dosežkov na področju grelcev pohvali tudi kot dolgoletni sponzor Moto kluba Viharniki.

NAJBOLJŠI.SI

Strokovno podkovano podjetje z izkušnjami Hožič, s kar 40 letno tradicijo, se ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo. Izdelujejo tako grelna telesa standardnih dimenzij kakor tudi grelna telesa po vaših željah in načrtih. Predstavljajo se s široko paleto vseh vrst cevnih grelnikov, Patron grenilkov, ploščatih, laboratorijskih grelnikov, grelnih fleksibilnih žic in trakov, Bitumenskih, Galvanskih grelnikov in ostalih grelnikov, prav tako grelnikov po naročilu ter napetnostnih regulatorjev. Izbirate lahko med različnimi grelci iz najkakovostnejših materialov različnih namembnosti.

INFO SLO

Podjetje Elektromehanika, Izdelava grelcev Hožič, Kranj je družinsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo. Elektromehanika, Izdelava grelcev Hožič, Kranj se že dolga leta ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo. Izdelujemo tako grelna telesa standardnih dimenzij kakor tudi grelna telesa po vaših željah in načrtih. Da vas nebo zeblo kontaktirajte Elektromehanika, Izdelava grelcev Hožič, Kranj.

Zakaj izbrati nas?

 
 • Vrhunska kvaliteta storitev in najboljši materiali
 • zanesljivost in hitra odzivnost
 • natančnost
 • odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • maksimalno posvečanje strankam
 • držanje zastavljenih rokov
 • dolgoletne izkušnje
 • zadovoljstvo strank
 • odlične reference večjih in manjših podjetij