Potopni grelci

V podjetju Elektromehanika Hožič nudimo različne grelce.

Uporaba za radiatorje, bojlerje, kotle in segrevanje tekočin.

fotografija potopnega grelca
fotografija potopnega grelca
fotografija potopnega grelca
fotografija potopnega grelca
fotografija potopnih grelcev
fotografija potopnega grelca
 

Potopni grelci

Elektromehanika hožič ponuja široko paleto grelcev za ogrevanje. Izdelujemo potopne električne grelce za kotle ter potopne grelce za bojlerje, gospodinjstvo, med, olje in ostale tekočine. Potopni industrijski grelci se uporabljajo v mnogih objektih, in sicer za udobno ogrevanje, pranje perila, gostinske storitve itd. Srečamo jih tudi v industrijskih obratih, kotlovnicah, svečarstvu itd. Električni potopni grelci so zelo priljubljeni, saj veljajo za najučinkovitejšo metodo ogrevanja vode ali pare in ostalih tekočin. Prav tako je potopni grelec tih, čist in enostaven za namestitev. Ustreza tudi ekološkim standardom, ker pri ogrevanju z električnim potopnimi grelci ni emisij ogljika. Elektromehanika hožič ponuja tudi druge industrijske ogrevalne rešitve z električnimi potopnim grelci.

Zgradba potopnega grelca

Medeninasta ali prochrom cev s premerom od 6,5 do 60 mm obdaja in ščiti grelno vijačnico, ki je narejena iz močno legirane uporovne žice, odporne proti visoki temperaturi. Grelna vijačnica leži v utorih steatitne keramike in je obdana s kremenčevim peskom. Na enem koncu je zavarjena prirobnica z navojem (1/2, 3/4, 5/4, 6/4 cole) do premera 35 mm ali pa je zaščiteno s plastičnim ohišjem. Dolžina priključka po naročilu, največja dovoljena moč pa je 15 W/cm2. Potopne grelce najdemo v mnogih napravah, s katerimi se srečujemo vsak dan. Eden od njihovih najbolj znanih predstavnikov je tudi električni grelec za bojler, o katerem si več lahko preberete tudi v našem blog prispevku na to temo.


 
 
Naročanje potopnega grelca

V naročilu naj bodo zajete glavne karakteristike želenega grelca (napetost, moč, premer, dolžina grelca in dolžina izvoda, pri dvostranskem priključku specificirano, ali gre za žični ali vijačni navoj vijaka, podatki o prirobnici).


Novo

Po novem izdelujemo tudi potopne grelce 5/4 in 6/4 s prirobnico iz prochrom (nerjavečega) materiala!

Zakaj izbrati nas?

 
  • visoka kakovost izdelave in izbira najboljših materialov
  • profesionalen odnos in hitra izdelava
  • natančnost in zanesljivost
  • kakovost po odlični ceni
  • maksimalna podpora strankam
  • upoštevanje rokov in dogovorov
  • dolgoletne izkušnje
  • zadovoljstvo strank
  • odlične reference večjih in manjših podjetij

Ponudba za potopni grelec

Pišite nam preko kontaktne forme spodaj

 

potopni grelci
4.74

Stranke o nas

Potopne grelce izpod Hožičevih rok uporabljamo pri delu v laboratoriju, kjer so se v preteklosti vedno izkazali.
Gašper R. | Škofja Loka