Company introduction

Timeline


 • 1978Establishment

  The beginning of Elektromehanika Hožič enterprise dates back in 1978 when Mr. Hožič senior opened a small workshop in a rented place. At first, he was only repairing and servicing household appliances, but soon he became aware of a gap in the market of heating bodies. Therefore, he started to manufacturing handmade heaters and hating elements.
 • 1984Moving the company

  In 1984, he moved his workshop to the present location and expanded the business. He hired ground floor of a house.
 • 1990Company takeover

  In 1990, his oldest son took over the business.
 • 2000 - danesNew image

  Today Elektromehanika Hožič manufactures heating bodies with up-to-date machines in a modern workshop hall. Due to our quality and successful business, we acquired credit rating of A.
Naprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcev
Naprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcev
Naprava za izdelovanje grelcevFotografija naprave za izdelovanje grelcevNaprava za izdelovanje grelcev

Publication in the media

 

POVEZUJEMO.SI

Podjetje Elektromehanika Hožič je ustanovil oče leta 1978 v majhnem najemniškem prostoru. Pri popravilih gospodinjskih električnih aparatov je opazil pomanjkanje grelcev na takratnem tržišču in začel pisati zgodovino podjetja z v veliki meri ročno narejenimi grelci. Leta 1984 je svojo dejavnost preselil na današnjo lokacijo, kjer je zaradi povpraševanja najel večje prostore v pritličju hiše.

Leta 1990 je vodstvo podjetja prevzel njegov starejši sin. Po petih letih poslovanja je leta 1995 odkupil celotno hišo. V pritličju je nastala prava delavnica, kjer še danes izdelujemo grelce z modernimi stroji. Današnjo podobo je sedež firme dobil leta 2000. Z kvaliteto in uspešnim poslovanjem pa smo pridobili tudi bonitetno oceno AAA. Podjetje se lahko poleg dosežkov na področju grelcev pohvali tudi kot dolgoletni sponzor Moto kluba Viharniki.

NAJBOLJŠI.SI

Strokovno podkovano podjetje z izkušnjami Hožič, s kar 40 letno tradicijo, se ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo. Izdelujejo tako grelna telesa standardnih dimenzij kakor tudi grelna telesa po vaših željah in načrtih. Predstavljajo se s široko paleto vseh vrst cevnih grelnikov, Patron grenilkov, ploščatih, laboratorijskih grelnikov, grelnih fleksibilnih žic in trakov, Bitumenskih, Galvanskih grelnikov in ostalih grelnikov, prav tako grelnikov po naročilu ter napetnostnih regulatorjev. Izbirate lahko med različnimi grelci iz najkakovostnejših materialov različnih namembnosti.

INFO SLO

Podjetje Elektromehanika, Izdelava grelcev Hožič, Kranj je družinsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo. Elektromehanika, Izdelava grelcev Hožič, Kranj se že dolga leta ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajočo dodatno opremo. Izdelujemo tako grelna telesa standardnih dimenzij kakor tudi grelna telesa po vaših željah in načrtih. Da vas nebo zeblo kontaktirajte Elektromehanika, Izdelava grelcev Hožič, Kranj.